Bröllopsfotograf för Marina och Anders i Järvsö

Bröllopsfotograf i Järvsö. Lill-Babs-land i Hälsingland.

Lördag 29 augusti åkte jag till Järvsö för att fota bröllopsfoto till Marina och Anders då de skulle gifta sig i Järvsö kyrka, Nordens största landsortskyrka.  Jag fotograferade parets brudparsporträtt i miljön kring kyrkan.  Här använde jag mig av Nikon d750 med Tamron 70-200mm f2.8 SP Di VC USD mestadels. Till det hade jag en batteridriven studioblixt som heter Nicefoto 480A. den är på 450w och är väldigt lämplig att ta med för att lätta upp i skuggorna när man fotograferar med solen bakom paret eller att använda som det primära ljuset. På den hade jag monterat en softbox från Bowens.

Efter det fotade jag även under bröllopsvigseln inne i kyrkan och när paret tågade ut ur kyrkan och på gästerna där. Vi tog även ett gruppfoto av hela sällskapet utanför kyrkan. Paret åkte sedan iväg i häst och vagn mot Hotell Järvsöbaden där bröllopsfesten skulle hållas. Innan brudparet kom dit så fotograferade jag bröllopsdukningen i festsalen. Paret hade en rolig bordsplaceringslösning där de gjort en modell av dukningen i Lego där varje legogubbe som satt runt borden hade ett namn runt halsen. Brudgummen var intresserad av Lego som barn så även tårtan gick i Legotema.
Jag fotograferade även gästerna som minglade utanför Järvsöbaden. Här använde jag mig också av NikonD750 men också Nikon D7000 med Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD SP monterat för att ta bilder på lite närmare avstånd.

Sedan var det dags att använda min radiostyrda quadrocopter DJI Inspire 1 för att fotografera gästerna som stod uppställda i hjärtform på gräsmattan och brudparet i mitten. Jag avslutade med lite fler mingelbilder av gäster i trädgården.

Hotell Järvöbaden är ett vackert hotell startat 1905 beläget i Järvsö precis bredvid en golfbana i naturskön miljö.  Hotellet har 43 rum med 89 bäddar. Här finns vackra sällskapsrum, bar, dart, bordtennisrum och biljardrum. SPA-avdelning med gym, duschavdelning, torrbastu, ångbastu, jacuzzi, relaxavdelning och ett kallbad.

Järvsöbaden kan hjälpa brudpar att ordna allt med bröllopet, kontakt med kyrkan eller om det önskas en vigelsförrättare i t.ex hotellets trädgård, de kan även hjälpa till med blommor, frisör och transport.

Läs mer på Järvsöbadens hemsida:
www.jarvsobaden.se

Söker du Bröllopsfotograf? För mer info om bokning av bröllopsfotografering gå till min hemsida: www.grafikstudion.com
Marina Anders Bröllop-21Marina Anders Bröllop-30Marina Anders Bröllop-34Marina Anders Bröllop-51Marina Anders Bröllop-55Marina Anders Bröllop-56Marina Anders Bröllop-69Marina Anders Bröllop-103Marina Anders Bröllop-106Marina Anders Bröllop-109Marina Anders Bröllop-111Marina Anders Bröllop-114Marina Anders Bröllop-116Marina Anders Bröllop-119Marina Anders Bröllop-128Marina Anders Bröllop-132Marina Anders Bröllop-137Marina Anders Bröllop-138Marina Anders Bröllop-149Marina Anders Bröllop-169Marina Anders Bröllop-170Marina Anders Bröllop-172Marina Anders Bröllop-184

En reaktion på ”Bröllopsfotograf för Marina och Anders i Järvsö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s