Bröllopsfotograf för Linda & Patrik i Gävle

Lördag 8 augusti åkte jag till Gävle för att fota bröllopsfoto till Linda och Patrik då de skulle gifta sig i Hille kyrka. Vi träffades på Stigs gård, Laxgången där paret gjorde sig i ordning. Jag fotograferade paret i miljön kring de gamla byggnaderna som fanns där, sedan gick vi vidare till en gräsplan en bit bort där vi tog bilder på brudparet samt på tärnor, marshalk och brudnäbbar. Här använde jag mig av Nikon d750 med Tamron 70-200mm f2.8 SP Di VC USD mestadels. Till det hade jag en batteridriven studioblixt som heter Nicefoto 480A. den är på 450w och är väldigt lämplig att ta med för att lätta upp i skuggorna när man fotograferar med solen bakom paret eller att använda som det primära ljuset. På den hade jag monterat en softbox från Bowens.

Sedan åkte vi vidare till Hille kyrka där jag först fotograferade gästerna när de minglade utanför kyrkan innan vigseln. Efter det fotade jag även under bröllopsvigseln inne i kyrkan och när paret kom ut och åkte i väg i sin bil. Här använde jag mig också av NikonD750 men också Nikon D7000 med Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD SP monterat för att ta bilder på lite närmare avstånd.

För mer info om bokning av bröllopsfotografering gå till min hemsida: www.grafikstudion.com

Bröllopsfotograf Linda och Patrick Gävle Linda_Patrick-brollop-LR-4 Linda_Patrick-brollop-LR-1 Linda_Patrick-brollop-LR-5-4 Linda_Patrick-brollop-LR-13 Linda_Patrick-brollop-LR-19 Linda_Patrick-brollop-LR-30 Linda_Patrick-brollop-LR-33 Linda_Patrick-brollop-LR-35 Linda_Patrick-brollop-LR-38 Linda_Patrick-brollop-LR-45 Linda_Patrick-brollop-LR-54 Linda_Patrick-brollop-LR-57 Linda_Patrick-brollop-LR-79 Linda_Patrick-brollop-LR-80 Linda_Patrick-brollop-LR-83 Linda_Patrick-brollop-LR-87 Linda_Patrick-brollop-LR-93 Linda_Patrick-brollop-LR-95 Linda_Patrick-brollop-LR-109 Linda_Patrick-brollop-LR-132 Linda_Patrick-brollop-LR-133

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s