Bröllopsfotograf i Alfta

Den 26 juni hade jag äran att vara bröllopsfotograf åt Edith och Daniel som skulle gifta sig i Alfta kyrka. Jag fotograferade i kyrkan under vigseln, när gästerna kom ut ur kyrkan, bröllopsbilder på brudparets släkt, samt bröllopsporträtt efter vigseln.

Här använde jag mig av Nikon d750 med Tamron 70-200mm f2.8 SP Di VC USD mestadels. Till det hade jag en batteridriven studioblixt som heter Nicefoto 480A. den är på 450w och är väldigt lämplig att ta med för att lätta upp i skuggorna när man fotograferar med solen bakom paret eller att använda som det primära ljuset. På den hade jag monterat en softbox från Bowens. Blixten styrde jag med Pocket Wizards.

Jag använde mig också av nikons 50 mm f1.4för bilder med härlig bakgrundsoskärpa och  Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD SP för lite mer flexibilitet.

För mer info om bokning av bröllopsfotografering gå till min hemsida: www.grafikstudion.comAlfta_brollop-20 Alfta_brollop-19 Alfta_brollop-18 Alfta_brollop-17 Alfta_brollop-16 Alfta_brollop-15 Alfta_brollop-14 Alfta_brollop-13 Alfta_brollop-12 Alfta_brollop-11 Alfta_brollop-10 Alfta_brollop-9 Alfta_brollop-8 Alfta_brollop-7 Alfta_brollop-6 Alfta_brollop-5 Alfta_brollop-4 Alfta_brollop-3 Alfta_brollop-2 Alfta_brollop-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s