Bilbolaget Gävleborg Personalfotografering

De senaste tre veckorna har jag haft fullt upp med att fotografera och redigera  personalbilder för Bilbolaget. Jag har fått uppdraget att fotografera samtlig personal på Bilbolaget personbilars alla anläggningar i Gävleborg.  Söderhamn och Ljusdal hade jag redan klarat av, nu var det dags för Hudik, Bollnäs, Gävle och Sandviken. När jag är helt klar blir det runt 170 st. Jag fotograferade personalen som tidigare, dels mot miljöbakgrund, dels mot vit bakgrund plus en hel del verksamhetsbilder.

Även nu gjorde jag två ”stationer” för att det skulle gå snabbt och smidigt att fotografera personalen. Den ena stationen hade en vit bakgrund som jag ljussatte  med en bowens 500 pro studioblixt med reflektor, framifrån använde jag även en Bowens 500 blixt med en octabox, på andra sidan om den person jag fotograferade hade jag en reflexskärm. Bakifrån som hårljus/rimlight hade jag en studioblixt med raster. Allt fotades med Nikon D7000 och ett Tamron 24-70 2,8 objektiv.
Till miljöporträtten använde jag Nikon D750 och Tamron 70-200 2,8. Där satte jag en Nikon Sb-800 blixt i en Bowens softbox framifrån plus en reflexskärm från sidan. Verkstads/verksamhetsbilderna hade jag en Nikon sb-800 blixt monterad på Nikon D750 kameran, mest för att lätta upp i skuggorna.

Nu väntar bara uppföljningsfotografering av de personal som inte var på plats på de olika orterna.
-BIlbolaget Bollnäs-Miljö Bg-8 Bilbolaget exempel-1 Bilbolaget exempel-2 Bilbolaget exempel-3 Bilbolaget exempel-4 Bilbolaget exempel-5 Bilbolaget exempel-6 Bilbolaget Gävle-Verksamhetsbilder-21 Bilbolaget Gävle-Verksamhetsbilder-29 Bilbolaget Gävle-Verksamhetsbilder-30 Bilbolaget Gävle-Verksamhetsbilder-41 -BIlbolaget Hudiksvall-Verksamhet-3 -BIlbolaget Hudiksvall-Verksamhet-13 Bilbolaget Sandviken-Verksamhetsbilder-2 Bilbolaget Sandviken-Verksamhetsbilder-3 Bilbolaget Sandviken-Verksamhetsbilder-13 Bilbolaget Sandviken-Verksamhetsbilder-26

En reaktion på ”Bilbolaget Gävleborg Personalfotografering

  1. Bilderna är fina! Både ljusa och glada. Det känns positivt att se bilderna och känslan hos den som ser bilderna är jätteviktig!
    Fortsatt lycka till!
    Eva Edström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s